Hoe ga jij het Lifestyle Change Programma Volgen?

Lifestyle Change Virtual

Het online groepsprogramma! Deel te nemen voor iedereen en vanaf thuis te volgen.

Lifestyle Change Ermelo

Te volgen in omgeving Ermelo!

Lifestyle Change Harderwijk

Te volgen in omgeving Harderwijk!

Lifestyle Change Heino

Te volgen in omgeving Heino!

Lifestyle Change Hoofddorp

Te volgen in omgeving Hoofddorp!

Lifestyle Change Nunspeet

Te volgen in omgeving Nunspeet!

Lifestyle Change Putten

Te volgen in omgeving Putten!

Lifestyle Change Uddel

Te volgen in omgeving Uddel!

Lifestyle Change Utrecht

Te volgen in omgeving Utrecht!
Dit is wat Lifestyle Changers zeggen:

Lia Timeerman - 38,1kg afgevallen

“Lifestyle Change is echt levens veranderend geweest. Ik leef nu niet meer op de automatische piloot. Het heeft mij weer de energie gegeven mezelf te ontwikkelen, wat me nieuwsgierig heeft gemakt naar wat er nog meer mogelijk is. Wat ik nog meer uit het leven kan halen!

Rosanne Spaan - 34.6kg afgevallen

“Door het lezen van Olav zijn boek ben ik heel bewust geworden van de gedachtes die ik heb en hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen. Mijn emoties en gedachtes ook niet langer te laten bepalen door wat andere mensen vinden maar door te doen waar ikzelf achtersta. Ik ben ontzettend enthousiast over Lifestyle Change en daardoor extra gemotiveerd om wat ik heb geleerd ook de Lifestyle Changers mee te geven die ik samen met Olav en de rest van Team Lifestyle Change mag gaan begeleiden.”
100% Geld Terug Garantie

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent en je geld terug wilt dan kan dit binnen 14 dagen. Je krijgt dan 100% van je aankoop bedrag terug en we zullen je geen vragen stellen. Maar.. we gaan zorgen dat je zoveel waarde krijgt met dit programma dat we zeker weten dat dit niet nodig is.
Wanneer start de Lifestyle Change?
De eerstvolgende lifestyle change start op 10 mei 2021. 
Hoe kan ik deelnemen aan de Lifestyle Change?
Via de groene knop op deze pagina kom je in een afreken omgeving waar je jouw deelname aan het Lifestyle Change programma kan aanschaffen. Vervolgens krijg je verdere startinformatie toegestuurd en toegang tot de exclusieve Facebook community. 
Op welke tijden zijn de online sportsessies?
Iedere maandag & woensdag om 19:30 live via zoom met alle deelnemers. Terugkijken is mogelijk.
Wanneer zijn de 4 live coaching avonden?
Om de week op dinsdag. 11 mei, 25 mei, 8 juni & 22 juni. Terugkijken is ook mogelijk.
Ik heb een blessure of ander lichamelijk ongemak, kan ik wel meedoen?
Ja. De meeste Lifestyle Changers hebben een blessure of ander lichamelijk ongemak, soms gerelateerd aan hun overgewicht maar vaak ook niet. We houden in de Lifestyle Change Workouts rekening met ieder niveau.
Geen strikt dieet? Hoe kan dat?
Nee. Je gaat een voedingsdagboek bijhouden die ingesteld staat aansluitend op Olavs methode. Hierdoor krijg je volop de gelegenheid om rekening te houden met je eigen voorkeuren terwijl je toch afvalt. Natuurlijk krijg je wel voorbeeldmenu’s en recepten zodat je wat inspiratie kan opdoen en kunnen we je voedingsdagboek op jouw verzoek bekijken voor persoonlijke tips!
Wat maakt Lifestyle Change anders dan alle andere methodes die ik al geprobeerd heb?
Veel methodes zijn gefocust op minder eten, soms in combinatie met meer bewegen. Waar 9 op de 10 keer nauwelijks aandacht aan besteedt word is je mindset. Je psychologie. Olav heeft door zijn eigen Lifestyle Change, het begeleiden van meer dan 1500 Lifestyle Changers en het zich jarenlang verdiepen in het psychologische aspect tools ontwikkelt om jou te helpen inzicht te krijgen in je gedrag en dat eens en voor altijd te veranderen! Je gaat hierover lezen in Olavs boek en Olav organiseert 4 live online coachavonden waarin hij je vragen gaat stellen om je aan het denken te zetten waarna je de antwoorden gaat bespreken met andere Lifestyle Changers.
Wat als ik straks weer naar de sportschool mag?
We gaan samen met alle Lifestyle Changers via online live video's sporten. Mocht je straks liever in de sportschool willen sporten dan krijg je oefeningen voor daar.
Klaar om te starten?
Klik dan op onderstaande knop en start jouw Lifestyle Change + claim de bonussen.
Klaar om te starten?
Klik dan op onderstaande knop en start jouw Lifestyle Change + claim de bonussen.
P.S: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque quis velit sit amet dolor congue faucibus id a odio. Sed risus eros, convallis ac massa in, hendrerit fermentum velit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra.
Powered By ClickFunnels.com